YOUR DREAM PACKAGE & LOGISTICS

wishes come true

SERVICII CUNUNIE

pentru momente de poveste

Este prima celebrare a unei noi vieți și astfel, șampania, tunurile de confetti și bineînțeles, pișcoturile sau bomboanele de ciocolată, sunt extrem de apreciate printre invitați. Sărbătoriți așa cum vă doriți să fie viața voastră impreună: dulce precum pișcoturile de șampanie și cu oamenii dragi prezenți la cununie, mereu aproape !

Detalii & Prețuri

NUNTĂ PE PLAJĂ

a dream come true

Dacă iubești marea și nisipul iar dorința ta cea mai mare a fost să te vezi în rochie de mireasă, pe malul mării, alături de cel iubit… și totuși crezi că va rămâne doar o dorință, află că prin noi, visul tău va deveni realitate. Toate ofertele și meniurile noastre sunt personalizate, tocmai pentru a nu rata nimic din ce ți-ai imaginat.

Detalii & Prețuri

ÎNCHIRIERE LOGISTICĂ

and staff

Evenimentele se păstrează vii în memoria participanților prin experiența creată de acestea. Fiecare detaliu contează, iar noi îți oferim toate serviciile de care ai nevoie, începând de la închiriere de corturi cu structuri mobile și cu design elegant, ce se pretează la o gamă variată de evenimente în aer liber, de până la 1000 de persoane, până la micile detalii.

Detalii & Prețuri
CERE OFERTA
totul se personalizează

TESTIMONIALE
ce zic clienții noștri

Mancarea este deosebita si are mereu arome surprinzatoare. Recomand cu placere !

Diana Enache

Mancare servita elegant, ce s-a dovedit a fi si foarte gustoasa, personal de calitate.

Mihai Mocanu

Preparate fenomenale, iar servirea promta si atenta la detalii, am sa revin.

Corina Sandulache

Am ramas placut surprins, mai ales de mancare si de varietatea meniului !

Ricardo P.